Innehållsförteckning, näring och RDI för Flatrökt skinka (Mantorpsköket / Mantorpsköket)

Flatrökt skinka innehåller

Flatrökt skinka innehåller: Innanlår av gris (helmuskel 96%), vatten, koksalt, druvsocker (majs), socker, stabiliseringsmedel E407, E451, E450, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel E250, rökarom av lönn & ek.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Flatrökt skinka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 53 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 1.8 g
Kolhydrater 1.7 g
Protein 20.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 107.0 kcal
kJ 447.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.7 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.1 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.2 g
53.0 %