Innehållsförteckning, näring och RDI för Varmkorv ekologisk (Martin & Servera / Martin & Servera AB)

Varmkorv ekologisk innehåller

Varmkorv ekologisk innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Kött** 49% (griskött** 26%, nötkött** 23%), vatten, fett från gris** 8 %, potatismjöl*, svål** 2,3 %, salt, bindväv från gris*, kryddor* (svartpeppar, muskot, ingefära), socker*, torkad lök*, antioxid.medel (E300), konserv.medel (E250). Fetthalt: 22,5%. * = Ekologisk ingrediens. ** = KRAV-ekologisk ingrediens.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Varmkorv ekologisk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 32 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 22.5 g
Kolhydrater 6.5 g
Protein 9.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 280.0 kcal
kJ 1169.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.9 g
32.0 %