1
|
Makrill konserv
|
2,7 g
|
2
|
Makrillfilé varmrökt
|
2,7 g
|
3
|
Ål flat- o varmrökt
|
2,4 g
|
4
|
Makrill urtagen varmrökt
|
2,4 g
|
5
|
Regnbågslax sida kallrökt
|
2,2 g
|
6
|
Ål ugnsstekt hemlagad
|
2,2 g
|
7
|
Ål inkokt hemlagad
|
2,1 g
|
8
|
Matjessill konserv
|
2,0 g
|
9
|
Ål
|
2,0 g
|
10
|
Lax odlad norsk fjordlax
|
2,0 g
|
11
|
Ål rund- o varmrökt
|
1,8 g
|
12
|
Sardiner i tomatsås konserv
|
1,8 g
|
13
|
Regnbågslax inkokt
|
1,8 g
|
14
|
Regnbågslax panerad stekt
|
1,8 g
|
15
|
Regnbågslax
|
1,8 g
|
16
|
Lax kokt
|
1,8 g
|
17
|
Makrill kokt
|
1,8 g
|
18
|
Makrill opanerad stekt
|
1,8 g
|
19
|
Sill salt kokt
|
1,8 g
|
20
|
Lax stekt
|
1,7 g
|
21
|
Salt sill panerad stekt hemlagad
|
1,7 g
|
22
|
Salt sill
|
1,7 g
|
23
|
Makrill
|
1,7 g
|
24
|
Lax sida kallrökt
|
1,5 g
|
25
|
Sardiner i olja konserv
|
1,5 g
|
26
|
Makrill panerad stekt
|
1,5 g
|
27
|
Fisk varmrökt
|
1,5 g
|
28
|
Salt sill urvattnad konserv
|
1,4 g
|
29
|
Regnbågslax urtagen varmrökt
|
1,4 g
|
30
|
Böckling filé dubbel varmrökt Rospigg
|
1,3 g
|
31
|
Makrillfilé konserv i tomatsås
|
1,3 g
|
32
|
Lax
|
1,3 g
|
33
|
Ansjovis skarpsill inlagd
|
1,2 g
|
34
|
Laxmousse
|
1,2 g
|
35
|
Tonfisk stekt
|
1,1 g
|
36
|
Regnbågslax odlad
|
1,1 g
|
37
|
Inlagd höstsill u lag
|
1,1 g
|
38
|
Lax urtagen varmrökt
|
1,0 g
|
39
|
Gravad lax
|
1,0 g
|
40
|
Lax rimmad
|
0,9 g
|
41
|
Strömmingsflundra panerad stekt hemlagad
|
0,9 g
|
42
|
Tonfisk rå
|
0,9 g
|
43
|
Lax konserv
|
0,9 g
|
44
|
Sardeller konserv
|
0,9 g
|
45
|
Sill
|
0,9 g
|
46
|
Hälleflundra kokt
|
0,9 g
|
47
|
Sill panerad stekt
|
0,9 g
|
48
|
Laxpaté
|
0,9 g
|
49
|
Inlagd sill u lag
|
0,9 g
|
50
|
Guldsparid
|
0,9 g
|
51
|
Skarpsill
|
0,8 g
|
52
|
Guldsparid grillad
|
0,8 g
|
53
|
Inlagd sill
|
0,8 g
|
54
|
Stenbitskaviar
|
0,8 g
|
55
|
Hälleflundra panerad stekt
|
0,8 g
|
56
|
Hälleflundra
|
0,8 g
|
57
|
Böckling varmrökt
|
0,8 g
|
58
|
Röding
|
0,8 g
|
59
|
Strömming salt
|
0,7 g
|
60
|
Röding urtagen varmrökt
|
0,7 g
|
61
|
Siklöja
|
0,7 g
|
62
|
Sik urtagen varmrökt
|
0,6 g
|
63
|
Strömming kokt
|
0,6 g
|
64
|
Strömming opanerad stekt
|
0,6 g
|
65
|
Kaviar orökt
|
0,6 g
|
66
|
Torskrom sillrom mfl rå
|
0,5 g
|
67
|
Löjrom saltad
|
0,5 g
|
68
|
Sushi lax
|
0,5 g
|
69
|
Strömming panerad stekt
|
0,5 g
|
70
|
Ättikströmming
|
0,5 g
|
71
|
Böcklinglåda m äggstanning
|
0,5 g
|
72
|
Strömming
|
0,5 g
|
73
|
Havsabborre grillad
|
0,5 g
|
74
|
Havsabborre
|
0,5 g
|
75
|
Senapssill u sås
|
0,5 g
|
76
|
Äggula ekologisk
|
0,4 g
|
77
|
Inlagd sill m gräddfilssås
|
0,4 g
|
78
|
Öring svensk älvöring
|
0,4 g
|
79
|
Torkad fisk
|
0,4 g
|
80
|
Braxen
|
0,4 g
|
81
|
Fiskpaté m skaldjur
|
0,4 g
|
82
|
Torskrom stekt
|
0,4 g
|
83
|
Kaviar rökt
|
0,4 g
|
84
|
Kalvhjärna
|
0,4 g
|
85
|
Kycklinglever stekt
|
0,3 g
|
86
|
Ostron konserv m lag
|
0,3 g
|
87
|
Friterad bläckfisk restaurang
|
0,3 g
|
88
|
Lättkaviar Kalles
|
0,3 g
|
89
|
Blåmusslor kokta m lag avrunna
|
0,3 g
|
90
|
Sillbullar
|
0,3 g
|
91
|
Sillsallad
|
0,3 g
|
92
|
Sushi hälleflundra
|
0,3 g
|
93
|
Sushi olika sorter
|
0,3 g
|
94
|
Kräftströmming
|
0,3 g
|
95
|
Gåsleverpastej rökt konserv
|
0,3 g
|
96
|
Äggula konventionellt
|
0,3 g
|
97
|
Öring
|
0,3 g
|
98
|
Pinklax
|
0,3 g
|
99
|
Senapssill m sås
|
0,3 g
|
100
|
Sillpudding
|
0,3 g
|
101
|
Ister gris
|
0,3 g
|
102
|
Laxbullar m sås tillagade
|
0,3 g
|
103
|
Crêpefyllning kall förrätt
|
0,3 g
|
104
|
Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad
|
0,3 g
|
105
|
Fiskpaj
|
0,2 g
|
106
|
Laxpudding
|
0,2 g
|
107
|
Janssons frestelse kaffegrädde mjölk
|
0,2 g
|
108
|
Thaigryta fisk och skaldjur
|
0,2 g
|
109
|
Skagenröra
|
0,2 g
|
110
|
Torsk
|
0,2 g
|
111
|
Tonfisk i olja konserv
|
0,2 g
|
112
|
Tonfisk i olja konserv avrunnen
|
0,2 g
|
113
|
Tonfisk i vatten konserv
|
0,2 g
|
114
|
Torskfilé panerad stekt hemlagad
|
0,2 g
|
115
|
Surströmming
|
0,2 g
|
116
|
Abborre kokt
|
0,2 g
|
117
|
Flundra
|
0,2 g
|
118
|
Kolja
|
0,2 g
|
119
|
Wienerschnitzel m griskött
|
0,2 g
|
120
|
Leverpastej bredbar fett ca 24%
|
0,2 g
|
121
|
Leverpastej skivbar fett 26%
|
0,2 g
|
122
|
Salami importerad fett 45%
|
0,2 g
|
123
|
Torskfilé kokt
|
0,2 g
|
124
|
Torsk opanerad stekt
|
0,2 g
|
125
|
Laxpastej lättrökt
|
0,2 g
|
126
|
Böcklingpastej
|
0,2 g
|
127
|
Kolja kokt
|
0,2 g
|
128
|
Fisk m mandel o ströbröd fryst
|
0,2 g
|
129
|
Sushi tonfisk
|
0,2 g
|
130
|
Ostron
|
0,2 g
|
131
|
Krabba blå
|
0,2 g
|
132
|
Krabba konserv
|
0,2 g
|
133
|
Fiskpastej
|
0,2 g
|
134
|
Kycklinglever
|
0,2 g
|
135
|
Spettekaka
|
0,2 g
|
136
|
Crab sticks Ullmo
|
0,1 g
|
137
|
Grislever
|
0,1 g
|
138
|
Räkor konserv u lag
|
0,1 g
|
139
|
Kycklinglever stuvad
|
0,1 g
|
140
|
Räkor kokta
|
0,1 g
|
141
|
Kräfta konserv el kokt
|
0,1 g
|
142
|
Havskräfta
|
0,1 g
|
143
|
Lammlever
|
0,1 g
|
144
|
Medelhavssallad skaldjur tonfisk majonnäsdressing sallad
|
0,1 g
|
145
|
Skaldjurspaté
|
0,1 g
|
146
|
Räkor konserv m lag
|
0,1 g
|
147
|
Räkor
|
0,1 g
|
148
|
Hummer konserv el kokt
|
0,1 g
|
149
|
Krabba kokt
|
0,1 g
|
150
|
Hummer
|
0,1 g
|
151
|
Sniglar vinbergssnäckor
|
0,1 g
|
152
|
Bläckfisk
|
0,1 g
|
153
|
Fiskgryta m purjolök morötter fänkål ärter
|
0,1 g
|
154
|
Fiskgratäng m potatismos o räksås fryst tillagad
|
0,1 g
|
155
|
Sushi blandning 7 bitar
|
0,1 g
|
156
|
Fiskgratäng m potatismos o dillsås fryst tillagad
|
0,1 g
|
157
|
Fiskfärs kokt
|
0,1 g
|
158
|
Fiskgratäng m dillsås potatismos
|
0,1 g
|
159
|
Fiskgratäng m skaldjurssås o potatismos
|
0,1 g
|
160
|
Kolja panerad stekt
|
0,1 g
|
161
|
Piggvar kokt
|
0,1 g
|
162
|
Rödspättafilé kokt
|
0,1 g
|
163
|
Rödspättafilé panerad stekt
|
0,1 g
|
164
|
Rödspättafilé opanerad stekt
|
0,1 g
|
165
|
Sik kokt
|
0,1 g
|
166
|
Sik panerad stekt
|
0,1 g
|
167
|
Fiskpudding m ris hemlagad
|
0,1 g
|
168
|
Fiskgratäng u potatismos hemlagad
|
0,1 g
|
169
|
Vitling kokt
|
0,1 g
|
170
|
Vitlingfilé panerad stekt
|
0,1 g
|
171
|
Torsk panerad stekt
|
0,1 g
|
172
|
Varmkorv kokt
|
0,1 g
|
173
|
Varmkorv stekt
|
0,1 g
|
174
|
Wienerkorv stekt
|
0,1 g
|
175
|
Isterband stekt
|
0,1 g
|
176
|
Stångkorv stekt
|
0,1 g
|
177
|
Korv typ falukorv stekt
|
0,1 g
|
178
|
Wienerkorv kokt
|
0,1 g
|
179
|
Varmkorv fett ca 22%
|
0,1 g
|
180
|
Varmkorv fett 23% grillad kokt
|
0,1 g
|
181
|
Varmkorv fett ca 23% grillad
|
0,1 g
|
182
|
Wienerkorv fett 23%
|
0,1 g
|
183
|
Rökt påläggskorv fett 34% ospec
|
0,1 g
|
184
|
Grillkorv fett 18%
|
0,1 g
|
185
|
Prinskorv fett 24%
|
0,1 g
|
186
|
Varmkorv konserv kylkonserv fett ca 19%
|
0,1 g
|
187
|
Värmlandskorv fett ca 19% rå
|
0,1 g
|
188
|
Värmlandskorv fett ca 18% kokt
|
0,1 g
|
189
|
Leverbiff mald stekt fryst
|
0,1 g
|
190
|
Paté på köttfärs kycklinglever
|
0,1 g
|
191
|
Musslor konserv u lag
|
0,1 g
|
192
|
Leverbiff mald lever rå fryst
|
0,1 g
|
193
|
Falukorv fett 19%
|
0,1 g
|
194
|
Fläskkorv fett ca 23% rå
|
0,1 g
|
195
|
Fläskkorv fett ca 21% kokt
|
0,1 g
|
196
|
Rökt isterband fett ca19 %
|
0,1 g
|
197
|
Medvurst fett ca 23% kokt
|
0,1 g
|
198
|
Rökt medvurst fett ca 36%
|
0,1 g
|
199
|
Salami svensk fett ca 33%
|
0,1 g
|
200
|
Pressylta
|
0,1 g
|
201
|
Rimmat sidfläsk gris panerat stekt
|
0,1 g
|
202
|
Fläskkotlett gris panerad stekt
|
0,1 g
|
203
|
Kalkon
|
0,1 g
|
204
|
Kalkon m skinn
|
0,1 g
|
205
|
Kycklinglår kycklingklubba m skinn
|
0,1 g
|
206
|
Kycklingvinge m skinn
|
0,1 g
|
207
|
Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat
|
0,1 g
|
208
|
Oxrulad nöt stekt
|
0,1 g
|
209
|
Fläskkarré gris stekt u steksky
|
0,1 g
|
210
|
Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt
|
0,1 g
|
211
|
Pannbiff gris stekt
|
0,1 g
|
212
|
Rökt sidfläsk gris
|
0,1 g
|
213
|
Fläskben m kött gris kokta
|
0,1 g
|
214
|
Fläskkarré gris stekt i skivor
|
0,1 g
|
215
|
Fläskkotlett gris stekt
|
0,1 g
|
216
|
Fläskkött grillat
|
0,1 g
|
217
|
Kokt fläskrulad /rullsylta
|
0,1 g
|
218
|
Grisfötter kokta
|
0,1 g
|
219
|
Kummel
|
0,1 g
|
220
|
Torsksufflé
|
0,1 g
|
221
|
Fransk omelett vatten
|
0,1 g
|
222
|
Äggstanning hemlagad
|
0,1 g
|
223
|
Fransk omelett kaffegrädde
|
0,1 g
|
224
|
Ägg konventionellt stekt
|
0,1 g
|
225
|
Ägg konventionellt rått
|
0,1 g
|
226
|
Sej
|
0,1 g
|
227
|
Grillad kyckling m skinn
|
0,1 g
|
228
|
Kycklingkött m skinn
|
0,1 g
|
229
|
Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat
|
0,1 g
|
230
|
Kalkongryta m grönsaker
|
0,1 g
|
231
|
Kycklingben drumstick kött m skinn
|
0,1 g
|
232
|
Kycklingdelar kött m skinn marinerade
|
0,1 g
|
233
|
Kyckling m skinn grillad
|
0,1 g
|
234
|
Kalkon m skinn stekt
|
0,1 g
|
235
|
Kycklingbröst m skinn stekt
|
0,1 g
|
236
|
Abborrfilé panerad stekt
|
0,1 g
|
237
|
Friterad fisk
|
0,1 g
|
238
|
Lutfisk kokt
|
0,1 g
|
239
|
Gädda kokt
|
0,1 g
|
240
|
Gädda panerad stekt
|
0,1 g
|
241
|
Fiskpinnar stekta
|
0,1 g
|
242
|
Lutfisk fryst
|
0,1 g
|
243
|
Abborre
|
0,1 g
|
244
|
Vitling
|
0,1 g
|
245
|
Piggvar
|
0,1 g
|
246
|
Lake
|
0,1 g
|
247
|
Rödspätta
|
0,1 g
|
248
|
Sik
|
0,1 g
|
249
|
Gädda
|
0,1 g
|
250
|
Gös
|
0,1 g
|
251
|
Prinskorv stekt
|
0,1 g
|
252
|
Carbonara
|
0,1 g
|
253
|
Äggröra u mjöl (Fin äggröra)
|
0,1 g
|
254
|
Ägg ekologiskt stekt
|
0,1 g
|
255
|
Ägg ekologiskt kokt
|
0,1 g
|
256
|
Tonfiskröra mager
|
0,1 g
|
257
|
Ägg konventionellt kokt
|
0,1 g
|
258
|
Fiskpinnar ugnsstekt
|
0,1 g
|
259
|
Ägg ekologiskt rått
|
0,1 g
|
260
|
Pilgrimsmusslor
|
0,1 g
|
261
|
Fläskfärs gris fett 15 %
|
0,1 g
|
262
|
Hoki
|
0,1 g
|
263
|
Kapkummel
|
0,1 g
|
264
|
Alaska pollock
|
0,1 g
|
265
|
Hollandaisesås
|
0,1 g
|
266
|
Fläskkotlett gris fettkant 5 mm
|
0,1 g
|
267
|
Revbensspjäll gris
|
0,1 g
|
268
|
Grisfötter
|
0,1 g
|
269
|
Pannkaka tunn fylld ospec
|
0,1 g
|
270
|
Fiskburgare McDonalds
|
0,1 g
|
271
|
Skaldjurspaj fryst värmd
|
0,1 g
|
272
|
Pizza Marinara skaldjur restaurang
|
0,1 g
|
273
|
Risotto falukorv el tonfisk
|
0,1 g
|
274
|
Pajfyllning förrätt
|
0,1 g
|
275
|
Fläskfärs gris fett 20%
|
0,1 g
|
276
|
Fläskben gris
|
0,1 g
|
277
|
Fläsk sida gris m svål i bit
|
0,1 g
|
278
|
Stekfläsk sida gris m svål skivor
|
0,1 g
|
279
|
Flintastek gris m svål rå
|
0,1 g
|
280
|
Rimmat sidfläsk el stekfläsk gris i skivor
|
0,1 g
|
281
|
Fläskfärs gris fett 8%
|
0,0 g
|
282
|
Skinka innanlår gris
|
0,0 g
|
283
|
Skinka fransyska gris
|
0,0 g
|
284
|
Fetaost fett 25%
|
0,0 g
|
285
|
Skinka ytterlår gris
|
0,0 g
|
286
|
Skinka rimmad julskinka gris rå fett ca 3%
|
0,0 g
|
287
|
Älgskav fryst
|
0,0 g
|
288
|
Oxsvans nöt fett bortskuret
|
0,0 g
|
289
|
Grissvål
|
0,0 g
|
290
|
Hamburgerkött rökt hästkött
|
0,0 g
|
291
|
Saltkött av nöt rimmat kokt
|
0,0 g
|
292
|
Vatten
|
0,0 g
|
293
|
Ost hårdost fett 31%
|
0,0 g
|
294
|
Fläskfilé gris
|
0,0 g
|
295
|
Grytbitar gris
|
0,0 g
|
296
|
Fläskkarré gris
|
0,0 g
|
297
|
Brieost vitmögelost fett 28%
|
0,0 g
|
298
|
Bogbladsstek gris rå
|
0,0 g
|
299
|
Fläskkotlett gris fett bortskuret
|
0,0 g
|
300
|
Fläskkotlett gris fettkant 2 mm
|
0,0 g
|