Innehållsförteckning, näring och RDI för Fläskkarré sous-vide (GUDRUNS / GUDRUNS AB)

Fläskkarré sous-vide innehåller

Fläskkarré sous-vide innehåller: Karré av gris (95%), vatten, salt, dextros (majs), stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E301 Av innehållet är ca: 5-10% spad.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Fläskkarré sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 17 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 11.0 g
Kolhydrater 0.0 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 170.0 kcal
kJ 710.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 4.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %