Innehållsförteckning, näring och RDI för Fläsklägg sous-vide, utan svål (GUDRUNS / GUDRUNS AB)

Fläsklägg sous-vide, utan svål innehåller

Fläsklägg sous-vide, utan svål innehåller: Fläsklägg 93%, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E450,antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250 Av innehållet är ca 10-15% spad.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Fläsklägg sous-vide, utan svål´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 58 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 5.2 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 20.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 130.0 kcal
kJ 543.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.5 g
58.0 %