Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxbringa rimmad hel sousvide (Chefs Basic / Menigo Foodservice )

Oxbringa rimmad hel sousvide innehåller

Oxbringa rimmad hel sousvide innehåller: Nötbringa (79 %), vatten, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel (difosfat, trifosfat, karragenan), antioxidationsmedel (natriumaskorbat), konserveringsmedel (natriumnitrit). Mängd sky: 27-32 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxbringa rimmad hel sousvide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 50 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.5 g
Kolhydrater 1.5 g
Protein 17.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 130.0 kcal
kJ 543.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.0 g
50.0 %