Innehållsförteckning, näring och RDI för Rostbiff hel sousvide (Chefs Basic / Menigo Foodservice )

Rostbiff hel sousvide innehåller

Rostbiff hel sousvide innehåller: Fransyska av nöt (85 %), vatten, salt, lökpulver, tomat, druvsocker, farinsocker, svartpeppar, pepparextrakt, antioxidationsmedel (citronsyra), timjan, stabiliseringsmedel (pentanatriumtrifosfat). Köttmängd: 85%. Mängd sky: ca 15 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Rostbiff hel sousvide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 38 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.3 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 130.0 kcal
kJ 543.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.3 g
38.0 %