Innehållsförteckning, näring och RDI för Pepparsalami (Värmlandschark / Värmlands Chark AB)

Pepparsalami innehåller

Pepparsalami innehåller: Nöt- och griskött, fett från gris, salt, druvsocker, kryddor, vitlök, antixidant E301, konserveringsmedel E250. Fetthalt 44%. Köttmängd: Till 100g färdig vara har 105g kött använts.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Pepparsalami´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 52 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 44.0 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 20.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 480.0 kcal
kJ 2003.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 17.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.1 g
52.0 %