Innehållsförteckning, näring och RDI för Fläskkarré sous-vide (Martin & Servera / Martin & Servera AB)

Fläskkarré sous-vide innehåller

Fläskkarré sous-vide innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Fläskkarré, vatten, salt, druvsocker, extrakt, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), antioxidationsmedel E301. Av den färdigkokta produktens totala vikt är ca 15 -18 % sky.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Fläskkarré sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 22 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 8.6 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 15.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 142.0 kcal
kJ 593.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.7 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.3 g
22.0 %