Innehållsförteckning, näring och RDI för Lavarökt Skinka Jokkmokk (Lilla Saluhallen / Ridderheims)

Lavarökt Skinka Jokkmokk innehåller

Lavarökt Skinka Jokkmokk innehåller: Skinka (helmuskel), salt, cikariarotfiber (inulin), antioxidationsmedel (E331, E301), konserveringsmedel (E250).Till 100g färdig produkt har använts 102 g köttråvara.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Lavarökt Skinka Jokkmokk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 44 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.1 g
Kolhydrater 0.5 g
Protein 20.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 111.0 kcal
kJ 463.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.7 g
44.0 %