Innehållsförteckning, näring och RDI för Mild kvarg hallon & rabarber (ARLA)

Mild kvarg hallon & rabarber innehåller

Mild kvarg hallon & rabarber innehåller: MJÖLK, hallon 7,5%, rabarber 4,4%, majsstärkelse, förtjockningsmedel (pektin), sötningsmedel (aspartam*), ystenzym, mjölksyrakultur. Mjölken är högpastöriserad. *Innehåller en källa till fenylalanin

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Mild kvarg hallon & rabarber´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 2 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 0.3 g
Kolhydrater 4.3 g
Protein 9.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 60.0 kcal
kJ 250.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.1 g
2.0 %