Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg innehåller: INGREDIENSER: SEJFILÉER (FISK) (Pollachius virens) (fångad i Nordostatlanten FAO 27, Barents Hav, Norska Havet, Spetsbergen och Björnön, Skagerack, Kattegatt, Sundet och Bälten, Nordsjön) (60%), glutenfri panering 40%: Rismjöl, vatten, rapsolja, majsmjöl, salt, modifierad majsstärkelse, majsstärkelse, majsdruvsocker, vegetabiliskt fiber (bambu), jäsmedel (E 500ii, E450i); stabiliseringsmedel (E 461). Förstekt i rapsolja
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 2 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 10.0 g |
Kolhydrater | 16.0 g |
Protein | 12.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.8 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.4 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.1 g | 2.0 % |