Innehållsförteckning, näring och RDI för Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg (ROYAL GREENLAND)

Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg innehåller

Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg innehåller: INGREDIENSER: SEJFILÉER (FISK) (Pollachius virens) (fångad i Nordostatlanten FAO 27, Barents Hav, Norska Havet, Spetsbergen och Björnön, Skagerack, Kattegatt, Sundet och Bälten, Nordsjön) (60%), glutenfri panering 40%: Rismjöl, vatten, rapsolja, majsmjöl, salt, modifierad majsstärkelse, majsstärkelse, majsdruvsocker, vegetabiliskt fiber (bambu), jäsmedel (E 500ii, E450i); stabiliseringsmedel (E 461). Förstekt i rapsolja

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 2 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 10.0 g
Kolhydrater 16.0 g
Protein 12.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 205.0 kcal
kJ 856.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.1 g
2.0 %