Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Vatten, sammalet dinkelmjöl, siktat dinkelmjöl, solroskärnor, salt, jäst, rismjöl, vegetabilsk fett (innehåller soya), maltekstrakt av korn, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300), enzym. Brödet är bakat med 98,5 % dinkel, beräknat på den totala mjölmängden.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 6.4 g |
Kolhydrater | 38.8 g |
Protein | 10.7 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.3 g |
Enkelomättade | 1.1 g |
Fleromättade | 3.8 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 1.8 g |