Fiskbullar i dillsås - ABBA innehåller: Fiskbullar: Fiskkött (56%), beroende på råvarutillgång varieras sammansättningen av fisk mellan: Torsk (Gadus morhua), Kolja (Melanogrammus aeglefinus), Sej (Pollachius virens), Guldlax (Argentina silus), mjölk, vatten, potatismjöl, rapsolja, salt, kryddextrakter. Sås: Vatten, grädde, rapsolja, stärkelse, salt, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), dill, kryddor, naturlig arom. Abba Fiskbullar i dillsås innehåller 51% fiskbullar. Av förpackningens totala innehåll är 28% fiskkött. Fångstområde för respektive fiskart i just den här burken anges i ett kodsystem på burkens botten. Förklaring kodsystem: T = torsk, K = kolja, S = sej, G = guldlax. 1 = Barents hav, 2 = Norska havet, 3 = Skagerack och/eller Kattegatt, 4 = Nordsjön, 5 = Havet kring Färöarna och Island
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Fiskbullar i dillsås - ABBA´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 5.0 g |
Kolhydrater | 4.5 g |
Protein | 4.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.1 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |