Fiskbullar i Skaldjursås innehåller: Fiskbullar: FISKKÖTT (56%), beroende på råvarutillgång varieras sammansättningen av fisk mellan: Torsk (Gadus morhua), Kolja (Melanogrammus aeglefinus), Sej (Pollachius virens), Guldlax (Argentina silus), MJÖLK, vatten, potatismjöl, rapsolja, salt, kryddextrakt. Sås: Vatten, GRÄDDE, rapsolja, majsstärkelse, SKALDJUR 2% (räkor, krabbkött), tomatpuré, salt, dill, FISKBULJONGEXTRAKT, aromer, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), paprikaextrakt, kryddor, jästextrakt. Abba Fiskbullar i Skaldjurssås innehåller 51% fiskbullar. Av förpackningens totala innehåll är 28% fiskkött, 1% skaldjur. Fiskbullar: FISKKÖTT (56%), beroende på råvarutillgång varieras sammansättningen av fisk mellan: Torsk (Gadus morhua), Kolja (Melanogrammus aeglefinus), Sej (Pollachius virens), Guldlax (Argentina silus), MJÖLK, vatten, potatismjöl, rapsolja, salt, kryddextrakt. Sås: Vatten, GRÄDDE, rapsolja, majsstärkelse, SKALDJUR 2% (räkor, krabbkött), tomatpuré, salt, dill, FISKBULJONGEXTRAKT, aromer, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl), paprikaextrakt, kryddor, jästextrakt. Abba Fiskbullar i Skaldjurssås innehåller 51% fiskbullar. Av förpackningens totala innehåll är 28% fiskkött, 1% skaldjur. Fångstområde: Fångstområde för respektive fiskart i just den här burken anges i ett kodsystem på burkens botten. Förklaring kodsystem: T = torsk, K = kolja, S = sej, G = guldlax. 1 = Barents hav, 2 = Norska havet, 3 = Skagerack och/eller Kattegatt, 4 = Nordsjön, 5 = Havet kring Färöarna och Island Räkor (Pandalus borealis) - Nordostatlanten Krabba (Portunus pelagicus) - Havet kring Irland
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Fiskbullar i Skaldjursås´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 4.5 g |
Kolhydrater | 5.0 g |
Protein | 5.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.1 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.8 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.5 g | 25.0 % |