Innehållsförteckning, näring och RDI för Rågklibulle, skuren 49 g - HATTING (Hatting)

Rågklibulle, skuren 49 g - HATTING innehåller

Rågklibulle, skuren 49 g - HATTING innehåller: Vetemjöl, vatten, fiberrikt rågmjöl, vegetabilisk olja (rapsolja), jäst, farinsocker, salt, vetegluten, emulgeringsmedel (E471), mjölbehandlingsmedel (E300), amylas. Sockermängd per 100 g bröd: 1,45% Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Rågklibulle, skuren 49 g - HATTING´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 9.0 g
Kolhydrater 50.0 g
Protein 8.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 311.0 kcal
kJ 1300.0 kJ

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %