Innehållsförteckning, näring och RDI för Kladdkaka (Martin & Servera)

Kladdkaka innehåller

Kladdkaka innehåller: Socker, VETEMJÖL, vegetabiliskt fett (raps, palm, kokos), vatten, kakao, veg. olja (raps, palm, kokos), salt, emulger.medel E471, E322 (solros), potatisstärkelse, VETESTÄRKELSE, vanillin, arom, surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E202, E211, maltmjöl av KORN, vitamin A och D, ÄGG.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kladdkaka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 17 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 20.0 g
Kolhydrater 52.0 g
Protein 5.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 410.0 kcal
kJ 1711.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 11.0 g
Enkelomättade 4.1 g
Fleromättade 1.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 36.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %