Innehållsförteckning, näring och RDI för Ängholmens Matjessill (Kattegat / Fiskexporten Varberg)

Ängholmens Matjessill innehåller

Ängholmens Matjessill innehåller: Ingredienser: Sill (Clupea harengus , fiskad i Nordostatlanten FAO 27, med not och trål), vatten, socker, ättika, salt 4,5 %, dill, sandel, dillarom, kryddor, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Kraftigt saltad.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ängholmens Matjessill´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 75 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 12.0 g
Kolhydrater 16.0 g
Protein 12.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 221.0 kcal
kJ 922.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 14.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 4.5 g
75.0 %