Rött Matlagningsvin 5% dunk innehåller: Vatten, rött vin, sherry salt, peppararom, Färgämne E163 (Antocyaner), Konserveringsmedel: E202 (kaliumsorbat), Antioxidationsmedel: E334 (L-Vinsyra). Alk. 5% vol. INNEHÅLLER SULFITER.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Rött Matlagningsvin 5% dunk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 18 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 0.6 g |
Kolhydrater | 1.0 g |
Protein | 0.5 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.1 g | 18.0 % |