Innehållsförteckning, näring och RDI för Vitt Matlagningsvin 5% dunk (BLOMBERG / L.O. SMITH AB)

Vitt Matlagningsvin 5% dunk innehåller

Vitt Matlagningsvin 5% dunk innehåller: Vatten, vitt vin, sherry, salt, peppararom. Konserveringsmedel: E202 (kaliumsorbat), Antioxidationsmedel: E334 (L-Vinsyra). Alk. 5 % vol. INNEHÅLLER SULFITER.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Vitt Matlagningsvin 5% dunk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 18 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 0.6 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 0.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 27.0 kcal
kJ 113.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.1 g
18.0 %