Rökt Kalkon innehåller: Kalkonkött (kalkonbröst 84%) , vatten, salt, potatisstärkelse, maltodextrid, druvsocker, stabiliseringsmedel 8E407, E451), antioxidationsmedel (E301, E331), konserveringsmedel (E250), rökarom Kötthalt : 84% Fetthalt: 2,5%
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Rökt Kalkon´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 40 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 2.5 g |
Kolhydrater | 3.0 g |
Protein | 18.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 1.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 2.4 g | 40.0 % |