Innehållsförteckning, näring och RDI för Rökt kalkon, skivat (TULIP FOODSERVICE / TULIP FOOD COMPANY)

Rökt kalkon, skivat innehåller

Rökt kalkon, skivat innehåller: Kalkonkött (76%), vatten, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). Alspånsrökt

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Rökt kalkon, skivat´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 2.0 g
Kolhydrater 3.0 g
Protein 19.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 100.0 kcal
kJ 417.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %