Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g innehåller: Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, ystenzym, vatten, granatäppeljuice, stabiliseringsmedel (pektin), naturliga aromer, syra (citronsyra), förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), sötningsmedel (Acesulfam K, aspartam), naturliga färgämnen (hibiskusjuice, svartmorotkoncentrat), laktasenzym. Innehåller en källa av fenylalanin.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 6 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 0.2 g |
Kolhydrater | 3.4 g |
Protein | 11.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.1 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 3.1 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.4 g | 6.0 % |