Innehållsförteckning, näring och RDI för KROPPKAKOR (Nyhléns Hugosons / Nyhléns Hugosons)

KROPPKAKOR innehåller

KROPPKAKOR innehåller: Ingredienser: Vatten, VETEMJÖL, griskött, fett från gris, potatisflingor, salt, potatis- stärkelse, lök, majsstärkelse, ÄGGPULVER, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, druvsocker (majs), konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301. Svenska köttråvaror. Kötthalt: 13%

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

KROPPKAKOR´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 32 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 7.9 g
Kolhydrater 32.0 g
Protein 6.7 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 230.0 kcal
kJ 960.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.9 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.3 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.9 g
32.0 %