Innehållsförteckning, näring och RDI för ALADÅB (Nyhléns Hugosons / Nyhléns Hugosons)

ALADÅB innehåller

ALADÅB innehåller: Ingredienser: Skinka, vatten, gelatin, salt, socker, dextros, hydroliserat vegetabiliskt protein (majs), kryddextrakt (ingefära, muskot, peppar, libbsticka), antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Svenska köttråvaror. Kötthalt: 62% Fetthalt: 3%

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

ALADÅB´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.1 g
Kolhydrater 1.1 g
Protein 14.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 90.0 kcal
kJ 376.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %