Innehållsförteckning, näring och RDI för Ankbröst kallrökt (Labeyrie / Martin & Servera IMP)

Ankbröst kallrökt innehåller

Ankbröst kallrökt innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ankbröst, salt, peppar, kryddor, antioxidant: E301, konserveringsmedel: E250, ferment.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ankbröst kallrökt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 45 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 27.0 g
Kolhydrater 1.6 g
Protein 23.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 325.0 kcal
kJ 1357.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 10.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.7 g
45.0 %