Innehållsförteckning, näring och RDI för Kladdkaka vit choklad med hallon (GRAYS BAKERY / GRAYS BAKERY AB)

Kladdkaka vit choklad med hallon innehåller

Kladdkaka vit choklad med hallon innehåller: Socker, hallon, VETEMJÖL, vatten, kokos, vegetabiliskt fett (kokos,raps), GRÄDDE, kakaosmör, MJÖLKPULVER, vegetabilisk olja (kokos,raps), bakpulver (E 450,E 500), salt, emulgeringsmedel E 471, SOJALECITIN, emulgeringsmedel (E 471,emulgeringsmedel E 322 (solros)), MJÖLKSYRAKULTUR, emulgeringsmedel E 473, VETESTÄRKELSE, potatisstärkelse, vanillin, arom, surhetsreglerande medel E 330, HELÄGGSPULVER, MALTMJÖL (KORN), naturlig vanilj, stärkelsesirap, vitamin A och D, ÄGGVITEPULVER

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kladdkaka vit choklad med hallon´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 14 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 19.0 g
Kolhydrater 38.0 g
Protein 5.0 g
Fibrer 2.0 g
8.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 342.0 kcal
kJ 1427.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 11.0 g
Enkelomättade 4.0 g
Fleromättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 24.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.3 g
6.0 %