Spetsbringa sous vide innehåller: Ingredienser: Kött från nöt (90%), vatten, salt, glukossirap, köttbuljong, druvsocker, stabiliseringsmedel (E 450), antioxidationsmedel (E 331, E301), surhetsreglerande medel (E 500ii), konserveringsmedel (E250) Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Spetsbringa sous vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 60 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 6.4 g | |
Kolhydrater | 0.5 g | |
Protein | 19.0 g | |
Fibrer | 0.0 g | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 2.6 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 0.5 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 3.6 g | 60.0 % |