Innehållsförteckning, näring och RDI för Pressylta (Snapphanechark / Snapphane Chark AB)

Pressylta innehåller

Pressylta innehåller: Ingredienser: Fläskkött, vatten, koksalt, druvsocker, kryddpeppar, vitpeppar, svartpeppar, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Kött 90% Fett 22%. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Pressylta´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 36 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 22.0 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 14.9 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 255.7 kcal
kJ 1067.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.9 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.2 g
36.0 %