Jordgubbstårta gluten-/laktosfri innehåller: Jordgubbar, socker, GRÄDDE (<100 mg / 100 g laktosfri), vatten, fettreducerad OSTmassa (<100 mg / 100g LAKTOSFRI), ÄGG, rismjöl, rapsolja, gelatin (fr.nötkreatur), bakpulver (E450, E500, E341), YOGHURT (<100 mg / 100g laktos), modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E410, E412, E415), syra E330, färgämne (röd rädisa koncentrat, röd druv koncentrat, körsbärs koncentrat, tistelextrakt), salt, aromer, stabiliseringsmedel E440, syra regulator ( E332, E327), enzym (laktas). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, NÖTTER OCH SOJA.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Jordgubbstårta gluten-/laktosfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 9 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 11.9 g | |
Kolhydrater | 23.1 g | |
Protein | 4.3 g | |
Fibrer | 0.6 g | 2.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 3.8 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 16.9 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.4 g | 7.0 % |