Innehållsförteckning, näring och RDI för Jordgubbstårta gluten-/laktosfri (CONDITO / MAREXIM)

Jordgubbstårta gluten-/laktosfri innehåller

Jordgubbstårta gluten-/laktosfri innehåller: Jordgubbar, socker, GRÄDDE (<100 mg / 100 g laktosfri), vatten, fettreducerad OSTmassa (<100 mg / 100g LAKTOSFRI), ÄGG, rismjöl, rapsolja, gelatin (fr.nötkreatur), bakpulver (E450, E500, E341), YOGHURT (<100 mg / 100g laktos), modifierad stärkelse, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E410, E412, E415), syra E330, färgämne (röd rädisa koncentrat, röd druv koncentrat, körsbärs koncentrat, tistelextrakt), salt, aromer, stabiliseringsmedel E440, syra regulator ( E332, E327), enzym (laktas). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, NÖTTER OCH SOJA.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Jordgubbstårta gluten-/laktosfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 9 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 11.9 g
Kolhydrater 23.1 g
Protein 4.3 g
Fibrer 0.6 g
2.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 218.0 kcal
kJ 910.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 16.9 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.4 g
7.0 %