Innehållsförteckning, näring och RDI för Kalkonbacon, stekt (Chefs Club / EURO POULTRY AB)

Kalkonbacon, stekt innehåller

Kalkonbacon, stekt innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därfor gärna ingrediensförteckningen på förpackningen. Kalkon (58%), kycklingkött (19%), vatten, salt, röksmak, dextros, antioxidant (E301), konserveringsmedel (E250).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kalkonbacon, stekt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 50 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 10.5 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 25.5 g
Fibrer 0.1 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 201.0 kcal
kJ 839.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.0 g
50.0 %