Vildsvinsbullar glutenfri innehåller: Vildsvinskött (40 %), griskött (20 %), potatis, ÄGG, vatten, lök, potatisfiber, salt, pepparrotspasta [pepparrot, vegetabilisk olja, hårdat vegetabiliskt fett, salt, arom (SENAPSOLJA), konserveringsmedel (E223)], rypsolja, kryddor (vit-, svart- och kryddpeppar, enbär, rosmarin, timjan, muskotnöt, kanel, nejlika), honung, stabiliseringsmedel (E450). Kötthalt 60 %. Tillsatt salt 1,1 %.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Vildsvinsbullar glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 31 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 10.0 g | |
Kolhydrater | 7.0 g | |
Protein | 13.0 g | |
Fibrer | 1.5 g | 6.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 3.4 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 2.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.5 g | 25.0 % |