Innehållsförteckning, näring och RDI för Vaniljknut tina servera - FRENCH BAKERY (French bakery)

Vaniljknut tina servera - FRENCH BAKERY innehåller

Vaniljknut tina servera - FRENCH BAKERY innehåller: Produktsammansättningen kan ändras. Läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Vetemjöl, vatten, socker, vegetabilisk margarin, jäst, ägg, modifierad stärkelse, härdat vegetabilisk fett, kardemumma,melkepulver, vetegluten, salt, emulgator (E 471, E 472e), konserveringsmedel (E 202), aromämne, surhetsregulerande medel (citronsyra, E 330), vitamin A och D, glukossirap, färgämne (E 160a, E 101, E 160b, E 100), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Vaniljknut tina servera - FRENCH BAKERY´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 9.5 g
Kolhydrater 52.0 g
Protein 7.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 330.0 kcal
kJ 1377.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.1 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.2 g
Enkelomättade 0.1 g
Fleromättade 0.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 11.0 g