Innehållsförteckning, näring och RDI för Tulip Bluberry Muffins, 115 g - SCHULSTAD BAKE OFF (Schulstad bake off)

Tulip Bluberry Muffins, 115 g - SCHULSTAD BAKE OFF innehåller

Tulip Bluberry Muffins, 115 g - SCHULSTAD BAKE OFF innehåller: Vetemjöl, socker, vegetabilisk olja (raps), ägg, vatten, blåbär 6,1%, crumble (vetemjöl, socker, smör, mandelmjöl), modifierad stärkelse, bakpulver (natriumaluminiumfosfat, natriumhydrogenkarbonat), emulgeringsmedel (polyglyserolestere av fettsyror), salt, stabiliseringsmedel (xantangum), vetegluten, heläggpulver, vasslepulver, arom , färg (betakaroten), askorbinsyra. Innehåller vetemjöl, mjölk, ägg och mandel. Kan innehålla spår av soja och nötter. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Tulip Bluberry Muffins, 115 g - SCHULSTAD BAKE OFF´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 21.5 g
Kolhydrater 41.9 g
Protein 5.3 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 379.0 kcal
kJ 1582.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.0 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %