Fiskgratäng med dillsås innehåller: INGREDIENSER: POTATISMOS 42 %: Potatis, MJÖLK, MJÖLKPULVER, rapsolja, SMÖR, ÄGGULA, salt och svartpeppar. DILLSÅS 25 %: SKUMMJÖLK, VISPGRÄDDE, stärkelse (bl a VETE), dill, rapsolja, salt, citronjuicekoncentrat och vitpeppar. FISK 20 %: ALASKA POLLOCK filé (Theragra chalcogramma)*. GRÖNSAKER 13 %: Morötter och broccoli. Denna rätt innehåller 53 g grönsaker. *Fiskad i Stilla havet (Nordost).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Fiskgratäng med dillsås´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 17 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 3.5 g | |
Kolhydrater | 9.5 g | |
Protein | 5.5 g | |
Fibrer | 0.9 g | 4.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.2 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 2.5 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.8 g | 13.0 % |