Baguette, glutenfri innehåller: INGREDIENSER: Majsstärkelse, vatten, modifierad tapiokastärkelse, fullkornsrismjöl, surdegspulver (rismjöl), rapsolja, jäst, krossade psylliumfrö, salt, potatisfiber, fruktsocker, MJÖLKPULVER (laktosfri), förtjockningsmedel (E464, E412) och bambufiber.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Baguette, glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 45 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 2.0 g | |
Kolhydrater | 49.0 g | |
Protein | 2.5 g | |
Fibrer | 4.5 g | 18.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.2 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 2.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.6 g | 27.0 % |