Pizzabotten, glutenfri innehåller: INGREDIENSER: Majsstärkelse, vatten, modifierad tapiokastärkelse, rismjöl, socker, solrosolja, bakpulver (E450, E500), salt, jäst, krossade psylliumfrö, potatisprotein och förtjockningsmedel (E466, E412).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Pizzabotten, glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 41 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 7.0 g | |
Kolhydrater | 63.0 g | |
Protein | 2.0 g | |
Fibrer | 1.0 g | 4.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.5 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 9.5 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 2.2 g | 37.0 % |