Innehållsförteckning, näring och RDI för Surdegsbröd Dinkel (Familjen Dafgård)

Surdegsbröd Dinkel innehåller

Surdegsbröd Dinkel innehåller: VETEMJÖL(innehåller ascorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/VETEGRODDAR/DINKEL, vatten, pumpakärnor, fullkornsmjöl av DINKEL, puffat DINKELVETE, havssalt, jäst, maltextrakt av KORN, VETEGLUTEN, DURUMVETEMJÖL, guarkärnmjöl. Mängd dinkel: 8 % Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam och laktos.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Surdegsbröd Dinkel´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 33 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 3.5 g
Kolhydrater 50.0 g
Protein 10.0 g
Fibrer 3.3 g
13.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 270.0 kcal
kJ 1127.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %