Innehållsförteckning, näring och RDI för Rågbröd danskt med solrosfrön. (Familjen Dafgård / SwitsBake Int AB)

Rågbröd danskt med solrosfrön. innehåller

Rågbröd danskt med solrosfrön. innehåller: RÅGSIKTSMJÖL, vatten, surdeg av RÅG, solrosfrö (7%), RÅGKÄRNOR, maltextrakt av KORN, salt, sockerbetsfiber, jäst. Dekoration: solrosfrö. Kan innehålla spår av soja och mjölk.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Rågbröd danskt med solrosfrön.´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 56 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 4.5 g
Kolhydrater 38.0 g
Protein 7.0 g
Fibrer 9.0 g
36.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 240.0 kcal
kJ 1002.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.6 g
Enkelomättade 1.3 g
Fleromättade 2.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 4.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %