Innehållsförteckning, näring och RDI för Dinkelklämmor - PÅGEN (Pågen)

Dinkelklämmor - PÅGEN innehåller

Dinkelklämmor - PÅGEN innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, dinkelmjöl, surdeg på vete (5 %), havregryn*, krossade dinkelkärnor*, vetegluten, gula linfrö, malt, sirap (glukos, fruktos och sackaros), vegetabilisk olja, jäst, havrefiber, salt, förjäst vetemjöl, vetegroddar, vört, maltvinäger, bakpulver (E450, E500) och vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471). *Fullkornsinnehåll; 19% motsvarande 25% av torrvikten. Dinkelinnehåll: 13%.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Dinkelklämmor - PÅGEN´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.5 g
Kolhydrater 45.0 g
Protein 10.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.4 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 5.0 g