Havrehällakaka innehåller: VETEMJÖL, vatten, HAVREGRYN(9%)*, socker, rapsolja, HAVREKLI (3,2%), VETEGLUTEN, jäst, salt, fermenterat VETEMJÖL, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders diacetylvinsyraestrar), fruktsocker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym. *Fullkornsmängd: 9%, motsvarande 11% av torrvikten. Mjölkfri
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Havrehällakaka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 24 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 6.6 g | |
Kolhydrater | 52.0 g | |
Protein | 9.6 g | |
Fibrer | 2.4 g | 10.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.9 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 9.2 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.9 g | 14.0 % |