Rågkaka innehåller: VETEMJÖL, siktat RÅGMJÖL (22,7%), vatten, sirap, socker, VETEGLUTEN, rapsolja, fiber från sockerbetan, salt, jäst, potatisstärkelse, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglycerides mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), fruktsocker, maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym. MJÖLKFRITT
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Rågkaka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 36 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 2.9 g | |
Kolhydrater | 49.0 g | |
Protein | 8.7 g | |
Fibrer | 4.5 g | 18.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.6 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 8.4 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.1 g | 18.0 % |