Marängtårta med Marabou mjölkchokla innehåller
Marängtårta med Marabou mjölkchokla innehåller: INGREDIENSER: Socker, ÄGGVITA, vatten, vegetabiliskt fett (palm, raps, kokos, shea), GRÄDDE, glukossirap, ÄGGULA, MANDEL (4%), solroskärnor, sötad kondenserad HELMJÖLK, kakaosmör, aprikoskärnor, KÄRNMJÖLKSPULVER, vasslepulver (från MJÖLK), kakaomassa, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT, fettreducerat kakaopulver, stabiliseringsmedel (sorbitol, cellulosagummi), emulgeringsmedel (SOJALECITIN, solroslecitin, mono- och diglycerider av mjölksyraestrar, mono- och diglycerider av fettsyror), salt, förtjockningsmedel (pektin), MJÖLKPROTEIN, arom. Innehåller Marabou mjölkchoklad (12%) och maränger (6%). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV JORDNÖTTER OCH ANDRA NÖTTER.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!