Landgångsbröd innehåller: VETEMJÖL (59,8%), vatten, sirap, HAVREskållning*, rapsolja, jäst, salt, fermenterat VETEmjöl, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), fruktsocker, maltmjöl (KORN)mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym. Mjölkfritt * Fullkornsmängd:5% motsvarande 6% av torrvikten.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Landgångsbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 23 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 4.0 g | |
Kolhydrater | 49.0 g | |
Protein | 8.5 g | |
Fibrer | 2.1 g | 8.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.5 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 8.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 0.9 g | 15.0 % |