Ekologiskt Surdegsbröd innehåller: VETEmjöl**, vatten, RÅGflingor**, surdeg av fullkornsRÅGmjöl** 6%, rapsolja*, RÅGfiber* (Fazer Rye Fibre®), linfrö* 3,5%, jäst, VETEgluten*, socker**, malt av KORN* och RÅG*, salt, stabiliseringsmedel* (guarkärnmjöl). * Ekologisk ingrediens ** KRAV ekologisk ingrediens Brödet innehåller 13% råg
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Ekologiskt Surdegsbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 43 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 6.7 g | |
Kolhydrater | 44.0 g | |
Protein | 9.0 g | |
Fibrer | 6.2 g | 25.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.6 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 4.3 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.1 g | 18.0 % |