Innehållsförteckning, näring och RDI för Franskbröd deg (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Franskbröd deg innehåller

Franskbröd deg innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGmjöl, VETEGLUTEN, universalÄGG [pastöriserad helÄGGsmassa, emulgeringsmedel (E471, E475), konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), salt], jäst, salt, skumMJÖLKspulver, socker, dextros, margarin [vegetabilisk olja (raps), härdat vegetabiliskt fett (raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E 471), arom, A- och D-vitamin], emulgeringsmedel (E 472 E), mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), maltmjöl (KORN), enzym (amylas, xylanas)

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Franskbröd deg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 2.0 g
Kolhydrater 41.0 g
Protein 10.0 g
Fibrer 2.0 g
8.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 228.0 kcal
kJ 952.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %