Innehållsförteckning, näring och RDI för Källarfranska deg (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Källarfranska deg innehåller

Källarfranska deg innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGmjöl, margarin [vegetabilisk olja (raps), härdat vegetabiliskt fett (raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E 471), arom, A- och D-vitamin], VETEGLUTEN, malt (KORNmalt, vatten), salt, jäst, dextros, emulgeringsmedel (E 472 E), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), enzym (amylas), enzym (xylanas)

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Källarfranska deg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 5.0 g
Kolhydrater 42.0 g
Protein 9.0 g
Fibrer 2.0 g
8.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 248.0 kcal
kJ 1035.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %