Innehållsförteckning, näring och RDI för Valnötsbröd deg (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Valnötsbröd deg innehåller

Valnötsbröd deg innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGmjöl, VALNÖTshalvor (4,5%), solrosfrön, VETEGLUTEN, salt, jäst, malt (KORNmalt, vatten), margarin [vegetabilisk olja (raps), härdat vegetabiliskt fett (raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E 471), arom, A- och D-vitamin], dextros, emulgeringsmedel (E 472 E), förtjockningsmedel (E 412), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), enzym (amylas), enzym (xylanas).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Valnötsbröd deg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 29 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 2.0 g
Kolhydrater 41.0 g
Protein 9.0 g
Fibrer 3.0 g
12.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 222.0 kcal
kJ 927.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %