Valnötsbröd deg innehåller: Ingredienser: VETEmjöl, vatten, RÅGmjöl, VALNÖTshalvor (4,5%), solrosfrön, VETEGLUTEN, salt, jäst, malt (KORNmalt, vatten), margarin [vegetabilisk olja (raps), härdat vegetabiliskt fett (raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E 471), arom, A- och D-vitamin], dextros, emulgeringsmedel (E 472 E), förtjockningsmedel (E 412), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (amylas, E 300), enzym (amylas), enzym (xylanas).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Valnötsbröd deg´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 29 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 2.0 g | |
Kolhydrater | 41.0 g | |
Protein | 9.0 g | |
Fibrer | 3.0 g | 12.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.4 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 1.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.0 g | 17.0 % |