Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF innehåller: Vetemjöl, vatten, sirap, rågskållning, siktat rågmjöl, vetegluten, fiberrikt rågmjöl, vetekli, potatisflingor, sockerbetsfiber, torrjäst, margarin (vegetabilisk olja, vatten, emulgeringsmedel (E 471), salt, aromämnen, vitamin A och D), salt, dillfrö, dill, druvsocker, mjölbehandlingsmedel (enzym).
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd |
Fett | 2.5 g |
Kolhydrater | 48.0 g |
Protein | 10.0 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Natrium | 0.3 mg | 0.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 0.2 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 9.0 g |