Glutenfritt Morot Nypon Formbröd innehåller: Vatten, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, morot (11%), modifierad majs- och tapiocastärkelse, pumpafrön (3%), sirap (endast som jästnäring), jäst, rapsolja, teffmjöl, sockerbetsfiber, förtjockningsmedel (frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin, cellulosagummi), nyponskalsmjöl (1%), salt, emulgeringsmedel [lecitin (raps), mono-och diglycerider av fettsyror (veg.)], psylliumfröskal, pomerans, aromer.
*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!
Glutenfritt Morot Nypon Formbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 52 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:
Näringsämne | Mängd | RDI |
Fett | 4.5 g | |
Kolhydrater | 43.0 g | |
Protein | 2.0 g | |
Fibrer | 8.0 g | 32.0 % |
Näringsämne | Mängd |
Mättade | 1.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Omega 9 | 0.0 g |
Näringsämne | Mängd |
Sackaros | 2.5 g |
Näringsämne | Mängd | RDI |
Salt | 1.2 g | 20.0 % |