Innehållsförteckning, näring och RDI för Glutenfritt Morot Nypon Formbröd (Fria Bröd / Fria Bröd AB)

Glutenfritt Morot Nypon Formbröd innehåller

Glutenfritt Morot Nypon Formbröd innehåller: Vatten, GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, morot (11%), modifierad majs- och tapiocastärkelse, pumpafrön (3%), sirap (endast som jästnäring), jäst, rapsolja, teffmjöl, sockerbetsfiber, förtjockningsmedel (frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin, cellulosagummi), nyponskalsmjöl (1%), salt, emulgeringsmedel [lecitin (raps), mono-och diglycerider av fettsyror (veg.)], psylliumfröskal, pomerans, aromer.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Glutenfritt Morot Nypon Formbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 52 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 4.5 g
Kolhydrater 43.0 g
Protein 2.0 g
Fibrer 8.0 g
32.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 240.0 kcal
kJ 1002.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %